Garnaalkrokettenfestival

In een tomaatje gepropt, in een smeus gedraaid of gewoon los uit het vuistje; garnalen zijn altijd een goede keuze. Maar aangezien het leven net iets mooier is met een laagje paneermeel, overtreft niets de smeuïge garnaalkroket. Tijdens het Garnaalkrokettenfestival gaat Oostende op zoek naar de ultieme Oostendse garnaalkroket.

14 & 15 oktober 2023

Na het overdonderende succes van de eerste twee Garnaalkrokettenfestivals in 2021 en 2022, kan je in 2023 opnieuw genieten van twee dagen culinair festival! Kom proeven van ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten en stem mee op jouw favoriete garnaalkroket. Proeven, genieten, kiezen.

Tickets gaan later in verkoop.
Wil je als eerste op de hoogte blijven wanneer de ticketverkoop start? Laat dan hier je gegevens na.

Winnaars: Garnaalkrokettenfestival 2022

Na het overdonderende succes van het eerste Garnaalkrokettenfestival in 2021, waren er in 2022 niet één, maar twee dagen culinair festival! Bezoekers konden proeven van ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten en stemmen op hun favoriete garnaalkroket. Proeven, genieten, kiezen.

Elf Oostendse restaurants presenteerden op 22 & 23 oktober vol trots hun ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten. Maar geen winnaar zonder proevers, dus  het publiek stemde mee op de gouden garnaalkroket, terwijl een professionele jury van o.a. Gault&Millau en Knack Weekend ook hun favoriet bekroonde. Proeven, genieten, kiezen! 

Top 3 professionele jury 2022:

  1. Brassi Grand Café
  2. Le Bassin
  3. Café Botteltje

Top 3 publieksjury 2022:

  1. North
  2. Eetkaffee Poseidon
  3. Toope

Benieuwd naar de foto's van de voorbije editie?

Je kan de foto's van het evenement vinden op onze Facebookpagina Food'Oostende of via onderstaande link. 

Foto's bekijken